Ga met de muis over de link en
de foto verschijnt automatisch
         
Mijn klein maar zeer prettig appartement ligt dus echt in hartje Maastricht en daarmee bedoel ik:
50 meter van het mooie Vrijthof met zijn Sint Servaasbasiliek , zijn cafeetjes met (verwarmde) terrasjes waar je dus het hele jaar van kunt genieten.
Deze verwarmde terrasjes vind je trouwens ook op het lommerrijke ‘Onze Lieve Vrouweplein’ ook weer op loopafstand. Een prachtig plein met tal van eetcafeetjes.

Het appartement ligt op zeg 100 meter van het Marktplein en ook hier vind je weer die gezellige cafeetjes en terrasjes waar Maastricht zo bekend om is.
Op het marktplein is ook het mooie stadhuis en op woensdag- en vrijdagochtend is hier een vrolijke, drukke en gezellige markt.

Maastricht : een mooie oude stad met zijn pleintjes, smalle oude straten en steegjes waar er altijd wel een cafeetje te vinden is.
Maastricht: met zijn grote keuze in restaurantjes zowel qua keuken als qua prijs. Kortom, in Maastricht hoef je geen dorst te hebben noch honger te lijden.

Het Bonnefantenmuseum , het Natuurhistorisch museum, het oude stadsgedeelte met zijn mooie statige herenhuizen, het luxe Stokstraatkwartier.
Het leuke is dat het oude centrum heel makkelijk te voet te doen is.

Het riviertje de Jeker doorkruist een deel van Maastricht en zorgt voor leuke doorkijkjes en watermolens.
Sommige nog in werking andere doen dienst al blikvanger maar het is altijd leuk om te zien.

Het oversteken van de oude Sint Servaasbrug om het stadsgedeelte ‘Wyck’ te bezichtigen is absoluut een aanrader want ook de andere kant van de Maas is zeker een bezoekje waard.

Natuurlijk biedt het heuvelachtige Zuid-Limburg tal van mooie wandel- en fietsroutes. Vergeet wel niet: in Limburg heb je bergen….

     

 

De indeling van het 2-persoonsappartement (± 45 m2) is als volgt:

- kleine hal met gangkast
- L-vormige huiskamer met eetgedeelte en volledig ingerichte open keuken
- Slaapkamer met 2-persoonsbed
- Badkamer met toilet, vaste wastafel en douche

Het prettige van dit appartement is de lichtinval.
Het is er vanwege een doorzonkamer heerlijk licht en dat is erg aangenaam.
Verder is het appartement compleet en sfeervol ingericht en voldoet prima als een ‘pied-à-terre’ voor een weekend Maastricht.

Parkeren kunt u op ca. 5 minuutjes lopen van het appartement. Een dagkaart kost € 5,00.
Mocht u met de trein naar Maastricht willen komen: van het station tot aan het appartement is het +/- 10-15 minuutjes lopen en het is meteen al een leuke manier om een eerste indruk van Maastricht op te doen.